TrapInjuni2016Mooie opbrengst Trap In

We kregen we een hele mooie cheque uitgereikt van de Trap In. Ondanks het frisse, regenachtige weer en iets minder deelnemers werd er op Tweede Pinksterdag toch weer een superbedrag bij elkaar gefietst. Zo´n dertien goede doelen kregen ieder maar liefst 2400 Euro! Waaronder dus ook de Stichting Marijn. Daar zijn we geweldig blij mee. Organisatie en vrijwilligers van de Trap In bedankt! En natuurlijk ook hartelijk dank aan alle fanatieke fietsers. Op de foto, helemaal links, bestuurslid Ellen Romviel die de cheque in ontvangst neemt.