meisjesactiviteitKom en koop! Rommelmarkten Stichting Marijn

Binnenkort staat de Stichting Marijn weer op een aantal rommelmarkten. Bestuurslid Ellen Romviel heeft een team van enthousiaste dames en een enkele heer verzameld om samen naar deze markten te gaan. De kraam staat altijd vol met mooie spullen die we van verschillende mensen krijgen om te verkopen. De opbrengst van alles wat verkocht wordt, gaat zonder enige aftrek voor welke kosten dan ook helemaal 100% naar de projecten in Nicaragua. Dus kom en koop!

Programma:

Zaterdag 21 mei, straatmarkt op de Wilhelminastraat in Boekel, van 16 tot 20 uur.

Zondag 12 juni in Gemert, van 10 tot 16 uur op de Haag

Zondag 21 augustus in Gemert, van 9 tot 16 uur op de Koksehoeve

Zondag 25 september in Boekel, van 9 tot 15 uur op Sportpark de Waterval

Woensdag 5 oktober in Gemert, speelgoed en kinderkleding, van 19 tot 22 uur in de Eendracht