fietseninbilwi

Ook dit jaar weer Trap In voor Stichting Marijn!

Al jarenlang worden er op Tweede Pinksterdag flink wat fietskilometers in de omgeving van Uden en Volkel afgelegd. Stichting Trap In organiseert dan een fietstocht van 50 kilometer. De opbrengst van het inschrijfgeld en de sponsorbedragen wordt gedeeld met een vijftiental organisaties die een link hebben met Uden of Volkel. De Stichting Marijn mag dit jaar ook meedelen! Dus, op 16 mei allemaal op de fiets naar Uden om een flinke opbrengst bij elkaar te trappen!

Ook als u niet mee fietst kunt u de Trap steunen, kijk voor meer informatie op de site van de Trap In.