Oude kleren?? Gooi ze niet weg!!

Sinds kort is de Stichting Marijn partner van de stichting Uden Wereldwijd. Deze organisatie zamelt gebruikte kleding en schoeisel in om zo verschillende goede doelen uit de omgeving te ondersteunen. Ook komen de 22 partners van Uden Wereldwijd regelmatig bij elkaar om ervaringen en tips uit te wisselen. Vanaf december 2015 is Stichting Marijn ook partner van dit mooie initiatief!

In Uden, Volkel en Odiliapeel staan de SYMPANY kledingcontainers. De opbrengst van oude kleding en schoenen die u hier achterlaat wordt gebruikt voor goede doelen, waaronder de kinderen van de Stichting Marijn in Nicaragua.

Voor meer informatie, en voor de precieze locatie van de containers kijk op Stichting Uden Wereldwijd